2 års fødselsdag

I denne måned, februar20121, har vi eksisteret i 2 år som Sugigarn, selvom CVR registret siger Sugi 🙂
For at sige det på god Dansk, “it has been a bumpy ride”, Men hvad en enerverende tur indtil videre!

Nogle gange for vi spørgsmålet, hvor kommer navnet Sugi fra?
Når man Googler, kommer der kun nogle få ting frem, en bounty hunter og en om, at det er det nationale Japanske træ, et grantræ af en slags. Og en lidt andet,men intet af dem har noget at gøre med navne valget, det er simpelthen forbogstaverne af mine 2 bonusdøtre, SUsanne og GItte.

Sugi startede med en webshop, som hurtigt gik ned. Det var så nyt for mig, at jeg faktisk ikke kunne finde ud af det. Men så blev der fluks rettet en gruppe op på Facebook, Sugigarn. Og så gik det faktisk slag over slag. gruppen voksede, og vokser, støt.

Men, at sælge gennem Facebook, er ikke det samme som en webshop, det fandt vi hurtigt ud af! Vi lavede fejl på fejl på fejl. Til stor irritation af vores kunder. Det er da klart. Siden har vi arbejdet ihærdigt på, at mindske antallet af fejl. Og det går vist meget godt. Men selvfølgelig, der er stadigvæk fejl, og hver fejl er en for mange!

Men vi takker stadigvæk vores kære kunder for deres tålmodighed. Og tro mig, den er stillet på en prøve!! Det viser bare, at vi har de sødeste kunder!

Fra start har det været et mål, at levere en god kvalitet garn, til overkommelige priser, samt at prøve, at være så bæredygtigt som det nu kan lade sig gøre. Der blev købt restlagere af garn, i ordentlige kvaliteter. Her kom så en del lammeuld, som blev rullet op i fire tråde. Det var/er meget populær (se under “lammeuld” > “amber”). resultat for vores kunder, det blev et lækkert garn, som giver et næsten maskinstrikket resultat. Desværre er det blevet meget svært at få fat i det, nu ad dage.

Det tvang os, at se os om efter andre muligheder. Som vi så har fundet. Bæredygtigt garn som Bomuldsmix, Magreb og Oriente. Garner med miljø certifikater. Og så vidt vi ved, er vi ene forhandler af disse kvaliteter i Danmark.

Efter garn, er der også strikkepinde, for garnet skal strikkes på pinde, det blev så til ADDI, kvalitets strikkepinde. Hæklenåle kommer også, overvejer vi hæklenåle fra Clover.

Opskrifter blev det også til. Opskrifter i egen regi, da de skal være nemt at læse og følge. Og det lykkedes med dem vi har. Flere er på vej, men det tager tid. Derfor har vi besluttet, at vi også vil forhandle strikkebøger. Mere følger!

Der sker meget på 2 år, derfor kommer der en del 2 af denne blogpost.

Til sidst vil jeg gerne sige, “Tak til vores søde og dejlige kunder, indtil nu. Det er mede takket jer, at vi er nået hertil”.