2 års fødselsdag (2)

Nu er fødselsdags festen snart overstået, og det har været travlt, samt mange lykønskninger og varme hilsner.

Derfor, er vi glæde for vores software. Når jeg sammenligner for 2 år siden, og så nu. Det er en verden af forskel.
Vi har været forbi 3 forskellige programmer. Det vi bruger nu er så nummer 3 i rækken. Man løber hurtigt ind i udfordringer med software. Og det sker immervæk. Men nu har vi fået styr på næsten alt. Ordrer, regninger, lager, bogføring, moms med mere, i et program. Det kan godt mærkes på antallet af fejl der bliver lavet, eller rettere, hvor mange færre fejl der er. Og det er dejlig, for både jer, men helt sikkert også for os. Den eneste udfordring vi har nu, er at hjemmeside og manuelle ordrer ikke “snakker” sammen endnu, men det løser vi også på et tidspunkt 🙂

Efter 2 år eksistens, bliver man også lidt mere optimistisk, og tænker lidt mere fremtid.

Derfor er vi hele tiden på udkig efter garn til jer, som man ikke kan få andre steder, og som altid, det skal være så bæredygtigt som muligt.
Nyeste skud på stammen er Nadir, et 100% uldgarn, virgin wool, på moderne Dansk. Det løber 220 meter per 50 gram, og strikkes på pind 3 – 3½. Og det bliver så lækker efter du har vasket dit projekt, mums siger jeg bare. Flere farver er på vej.

Eller prøv vores Magreb, det er et andet garn, men bæredygtigt. Det er lige kommet nogle farver på.

Eller prøv vores Bomuldsmix, som er et flertrådet garn, bomuld/akryl. Mere blød garn kan man næsten ikke få. Men bare øs rund på siden, der er mere lækkert.

Vi takker for alle de handler der er gjort, i er nøgle dejlige kunder, og satser på 2 år mere (vi tager det stille og roligt)