Levering

Dine varer vil blive leveret trygt og sikkert med et af de fragtfirmaer, som vi samarbejder med. Du vælger selv hvilket fragtfirma, som du ønsker skal levere din pakke til dig.

Fragtprisen starter på 34,75 kr og der er gratis fragt ved køb over 899 kr. såfremt der bestilles til en pakkeshop.

Bemærk! Hvis du har givet samtykke til at varen kan stilles uden underskrift, kan sugigarn.dk ikke holdes ansvarlig for forsvundne eller beskadigede produkter ved levering.

Leveringstid

Vores leveringstid er normalvis 1-2 hverdage for de varer der er på lager, efter bestillingen er blevet pakket. Der kan dog ved spidsbelastninger blive pålagt en ekstra dags levering. Hvis der skulle være restordre på din bestilling, vil vi gøre dig opmærksom herom på mail.

Leveringsbetingelser

Sugigarn kan ikke holdes ansvarlig for omkostninger, en fejllevering måtte medføre.

Gode råd ved levering

Kontroller emballagen for skader og fejl inden du skriver under på modtagelsen af pakken. Er du i tvivl, om varen kan være skadet p.g.a. småfejl i emballagen, så kan du modtage varen med forbehold. (Dette skrives på fragtbrevet). Er emballagen/varen synligt medtaget, skal du afvise den og lade pakkeshoppen/postmanden tage den retur.

Har du yderligere spørgsmål vedr. levering, så kontakt os endelig.

Vi sender til følgende lande

Danmark
Sverige
Norge
Island
Færøerne
Grønland

Andre lande end Danmark har andre fragtpriser end de oplyste på denne side. De præcise priser oplyses ved valg af land i købsprocessen.